Av Bjørn Egil Jakobsen, tekst og foto
Bobil og Caravan magasinet, nr 1 februar 2023

Ønsker velkommen i nye lokaler

I mai i fjor startet Oddgeir Frette som daglig leder for campingplassen på Flisa, som byr på nybygde hytter, romslige oppstillingsplasser, egen bar og restaurant med god mat, som også har blitt viktig for lokalbefolkningen på Flisa.

Flisa Camping ligger tett ved Flisaelva, og denne vinteren har daglig leder Oddgeir Frette rundt 50 fastliggere. Plassen er helårsåpent, og man kan sjekke inn hele året. Restauranten og baren blir også flittig brukt av lokalbefolkningen.

Bobil og Caravan Magasinet besøkte campingplassen i desember sammen med medlemmer fra NBCC avdeling Solør, som synes de har fått et godt og moderne campingtilbud i sitt område.

Blitt et møtested

I juli i fjor åpnet campingplassen Færder Brasseri og Bar, og daglig leder er også stolt av sine nybygde hytter og flotte oppstillingsplasser til campingvogner og bobiler. Det er heller ikke bare campingfolket som finner veien hit.

– Vi har blitt et møtested for mange i bygda, og i tillegg har vi bedrifter som booker møtelokaler, vi blir booket til bryllup, barndåp og konfirmasjoner, forteller daglig leder Oddgeir Frette til Bobil og Caravan Magasinet.

Da vi var innom en søndag i desember var det julemat som sto på menyen, og denne ettermiddagen var alle bord reservert fra restauranten åpnet klokken 14.00.

160 oppstillingsplasser

Medlemmene til Norsk Bobil og Caravan Club kom heldigvis litt før åpningstid, og rakk å få servert en kopp nykokt kaffe før de første gjestene som hadde booket bordene kom. Bobil og Caravan Magasinets utsendte var imidlertid innom også litt tidligere på høsten.

– Vi har helårsåpent, men tar litt ferieavvikling i januar, sa daglig leder Oddgeir Frette og inviterte oss med på en liten omvisning. Her har han totalt 160 oppstillingsplasser til campingvogner og bobiler, og ti nybygde hytter i ulike størrelser.

– Vi har bygd fra helt enkle til ordentlige luksushytter, smiler sjefen på campingplassen, som også i år venter innrykk av nordmenn, svensker, tyskere, nederlendere og belgiere. For det er mange som finner fram til Flisa.

Tilbud til barn og ungdom

Videre kan han fortelle at i sommersesongen 2023 vil det bli mange aktiviteter på campingplassen for barn og ungdom. Han skal lokke barnefamilier med barneleker, hoppeslott, flytende trampoline i elva, minigolf, sykkelbaner, utleie av kano og kajakk.

– Det er viktig å ha aktiviteter som fenger 14-15-åringer. Så det blir det mer av denne sommeren. For det er ikke alltid at ungdommene har lyst til å bli med mamma og pappa på campingtur, smiler Oddgeir Frette.



Campingplass(er) i området:



La oss tipse deg

Registrer deg her og motta varsel når vi publiserer enda mer spennende lesestoff.

Vår samarbeidspartner

Gjennom vårt flotte samarbeid med Norsk Bobil og Caravan Club kan vi publisere spennende artikler som utgis i deres medlemsblad. Artiklene fra NBCC vil først være tilgjengelig digitalt en stund etter at medlemsmagasinet er distribuert. Medlemsbladet samt en rekke andre fordeler kan du enkelt sikre deg ved å bli medlem hos Norges største og eldste interesseorganisasjon for deg med bobil eller campingvogn.

Turforslag